Tuesday, February 17, 2009

Proton Satria Neo CPS Now In Showrooms

Ini hari ada pergi Proton punya showroom juga. Melawat itu kereta baru Satria Neo CPS yang launched beberapa hari lepas. Tapi harini baru ada dalam showroom. Mari kita lihat gambar-gambar yang sempat aku snap menggunakan handphone murah aku, tanpa kebenaran jurujual bertugas.

Pandangan hadapan - ada front fog light, standart la kereta yang full spec. Tapi takde no plat. Pe barang takde no plat, nanti JPJ marah.

Pandangan sisi - Rim sukan dan mudguard yang design macam satria gti dulu-dulu


Pandangan jangan pandang belakang - ekzos di tengah. Reverse sensor aku taktau ade ke tak. Kurang periksa pulak. Bukan aku yang nak beli pun.

Pandangan atas - Spoiler : Spoiler design baru kot.

Pandangan dalaman - Interior sama je macam Neo biasa


Amacam? Gaya macam gadis litar lumba bukan? Chett! hark ptuihh!!

4 comments:

KuTuRaYau said...

Ho ho ho
gua x perasaan ada komen kat blog gua..
blog tu dLm proses pengembalian semula dia punya data2.. ada melaun mana yg delete aku punya akaun..
gua ada kat Merbok skang.. kat UiTM..
by the way.. hapi 22 feb bro..

Anonymous said...

LipruidsLib http://comprare-kamagra.wikidot.com http://comprare-viagra.wikidot.com http://comprare-cialis.wikidot.com LipruidsLib

Anonymous said...

RaistUrifsraw [url=http://usr-ict.cs.unicam.it/members/Cialis-senza-ricetta-comprare-Cialis-prescrizione-medica.aspx]cialis[/url] Cialis [url=http://sicilia.tostring.it/members/Comprare-Viagra-online-senza-ricetta/default.aspx]cheap viagra[/url] Viagra [url=http://thinkmobile.it/members/Levitra-quanto-costa-in-farmacia-Compra-Levitra-in-Italia/default.aspx]viagra cialis levitra[/url] Levitra [url=http://thinkmobile.it/members/Cialis-quanto-costa-in-farmacia-Compra-Cialis-in-Italia/default.aspx]generic cialis[/url] Cialis Illituddy

Anonymous said...

http://gongfu.com.ua - Visit us or die!