Wednesday, May 7, 2008

Malaysiaku Bumi Bertuah


Malaysia bumi bertuah, kaya dengan flora dan fauna - tumbuh-tumbuhan dan binatang-binatangan.

Pelbagai binatang-binatangan ada. Dari babi (tak habis-habis isu babi) sampaikan Bigfoot dan monkey di Parlimen. (penulis lebih sukakan hidupan laut seperti Spongebob, Patrick dan Encik Krab!)

Ambik dari Blog Encik Kenny



Mungkin Parlimen juga boleh tiru idea Zoo Taiping - Night Safari, boleh tengok Bigfoot dan monyet di waktu malam denagn harga tiket yang lebih mahal.

Sama seperti di Zoo Taiping, dengan tiket yang lebih mahal berbanding siang harinya ini, anda dapat melihat haiwan-haiwan yang sepatutnya aktif di waktu malam sedang lena dibuai mimpi indah sambil berdengkur dengan lelehan air liur basi. (hampeh!)

Aahhh.. lantak korang la nak bergaduh tarik rambut ke, nak bercakaran seperti harimau kumbang albino ke, ape ke, jangan naikkan harga petrol, tol dan barang-barang lain udah!

1 comment:

mzh said...

"Aahhh.. lantak korang la nak bergaduh tarik rambut ke, nak bercakaran seperti harimau kumbang albino ke, ape ke, jangan naikkan harga petrol, tol dan barang-barang lain udah!"....
ehehe ayat last tu...baik ko yg jadik harimau kumbang albino,g cakar diorang sbb naikkan harga minyak ekekek