Wednesday, May 28, 2008

My Best Pal Wedding

My classmate - Cik Azwani Zakaria (whom I awarded her with "My Best Pal") akan melangsungkan perkahwinannya dengan jejaka pilihan hatinya - Ashraf Ilham yang juga akunyer skoolmate back in Taiping, 31 Mei ni.

Azwani & Ashraf - Cantik Kad

Maybe ade Gang Polymer Bara & Polymer Berry yang kenal dengan cik Azwani sebab dia ada join sekali ke Pangkor suatu masa dulu.


Pangkor with Azwani, Izma & Shafiq Alias

Right now, aku dah hampir seminggu kat Shah Alam atas urusan kerja. Lepas habis kerja tadi aku ke Alam Sentral cari hadiah. 2-3 kali jugak tawaf akhirnya aku dapat hadiah yang mabrur! Haha!

Awek kedai hadiah tolong wrapkan. Aku memang tak reti!

Harap dapat jumpa ramai budak Tepeng Sabtu ni.

5 comments:

juriah said...

haah, aku kenal ngan dia...ko smpaikan ucapan 'SELAMAT PENGANTIN BARU' dr aku kt beliau..wpun aku percaya dia mesti x perasan yg mana satu aku kt pangkor dulu..hehehe

Fariezul Jaafar said...

yer baikkkkk!!!

mzh said...

ramaike yg g weddign wani fariezul?sedey nyer xdpt g..eh ko g x jubli perak mrsm tepeng tu..cam grand jer..trgin nyer aku nk p

Fariezul Jaafar said...

tgk part 2.

jubli perok natang mende pulok doh?

are_shie said...

ooo..wani dah kawin yer..congrats wanie..n ashraf too..semoga dpt baby yg cumil..hehe..abih ler anak wanie tu..dah ler dia suka baca komik apa tu? chibimaroko? hahaha