Monday, June 11, 2007

Intro To Blogtue®

Ini adalah blog kedua selepas blog pertama (duhh~~). Andai kata kau ingin membaca blogku yang dahulu, sila klik sini

Sekiranya kau suka akan tulisan pada blogku ini, walau dimana dikau berada, apalah sudi kiranya kau mengomen dengan mengelik perkataan comment yang terdapat pada bawah setiap post (terima kasih Pos Malaysia Berhad)। Tak kiralah samada kau kukenali atau tidak.

Mungkin kau tertanya-tanya, mengapakah blog ini dinamakan blogtue®?
Banyak sebabnya... Namun sebab paling utama adalah:

SEBAB NI BLOG AKU. SEKATI AKULAH NAK BUBOH NAMA APA PUN. KAU PEDULIK HAPE, DASAR JANTAN/PEREMPUAN KABERET~~~
(potong mana yang tidak berkenaan)

2 comments:

Teo said...

Stady laa bRo..
seMoga seNantiasa menghasilkan kARYA-Karya yg beRmutu tinggi setinggi dengan ketinggian ko yg lebih tinggi daripada aku yang tak laa tinggi sangat jika nAk dibandingKAN dengan ketinggian ko yg sememangnya aku TERPAKSA memandang tinggi kat ko kerana ketinggian ko tu... brapa banyak tinggi daaaaaa..
-|^||^|-

Fariezul Jaafar said...

Bro,
Walaupun kau rendah, jaganlah kau merasa rendah diri di atas kerendahan mu itu. Kerena kerendahan tidak memberikan kau kekuranangan mahupun kelebihan disisiNya. Bak kata ketua puteri UMNO : kita haruslah duduk sama rendah, berdiri sama tinggi. maka, kau hendaklah menggunakan tangga untuk berdiri sama tinggi dengan ku..
hahaha...